Sporten doe je in stijl

De afgelopen maanden kon het helaas niet meer, maar normaliter staan we met z’n allen massaal te zwoegen in de sportschool om er beter uit te komen. Dit betekent dat we er allemaal goed uit willen zien. Spieren kweken is één ding, maar er goed uitzien terwijl je aan het sporten bent is een ander. Benieuwd hoe jij dit kan aanpakken? Lees dan snel dit blog!

Jouw sporttas

Het begint allemaal bij de tas. Op het moment dat jij de entree maakt in de sportschool wil je natuurlijk wel de blits maken. Dit kan je proberen met een Gucci pet maar dan sla je toch een beetje de plank mis. Kies een tas die je zowel naar je werk als naar de sportschool kunt gebruiken. Ga hierbij wel voor een neutrale kleur want felle kleuren ben je sneller zat dan een basiskleur. Hierover lees je straks meer.

De spullen in jouw tas zijn niet heel belangrijk, op een bidon, sporthanddoek en schone kleding na dan. Ook handig om mee te nemen is een pet om na het sporten en douchen op te doen zodat je jezelf geen zorgen hoeft te maken over je haar. Een Dsquared2 pet is een goede optie, hiermee steel jij gegarandeerd de show!

Skip te felle kleuren in jouw sportkleding

Dit is misschien een lastige opgave, omdat sportmerken er maar niet mee kunnen ophouden om felroze of gele kleuren te verwerken in sportbroeken, shirts en truien. Felle kleuren zijn ontzettend lastig om met elkaar te combineren en colour blocking is al jaren uit de mode.

Een probleem als deze kan je makkelijk voorkomen door voor donkere kleuren te kiezen. Een voordeel van zwart is dat het ook mooi afkleed op het moment dat je nog niet zo in shape bent. Vermijd ook ten alle tijden grijs! Hier zie je heel snel zweetvlekken in komen. Hetzelfde geldt met wit, alleen dan zie je hier sneller gele vlekken dan per se een natte plek. En let’s be honest, dat is alles behalve stijlvol.

Kies sportkleding in de juiste maat

Dit kan niet genoeg worden benadrukt: draag kleding in de juiste maat. Niet alleen sportkleding, maar ook normale broeken en overhemden. Bij een T-shirt wil het nog wel gaan om ze in oversized maten te dragen, maar over het algemeen is het niet bevorderlijk voor jouw figuur en uitstraling.

En in de sportschool zorgt loszittende kleding er met name voor dat jij de oefeningen niet goed kunt uitvoeren. Dit is iets wat je ten allen tijden wilt voorkomen.