Verbouwen, wat doe je met je spullen?

opslag eindhoven

Iedereen heeft wel eens een verbouwing thuis meegemaakt. Het kan gaan om een kleine verbouwing van bijvoorbeeld een nieuwe keuken of een mooie nieuwe badkamer, maar het kan ook gaan om het grote werk. Ik ben verhuisd naar een nieuwe woning. Zelf heb ik altijd op het platteland willen wonen, dicht bij de bosrand. Na jaren in de Randstad was het dan eindelijk zo ver: we hadden ons droomhuis gevonden. Door de vreugde hadden we de nodige verbouwing toch een beetje verkeerd ingeschat. Het bleek best lastig te zijn om de nieuwe fundering en het nieuwe dak te plaatsen terwijl wij al in het huis woonden. De aannemer kon zijn lachen nog net inhouden toen wij met de verhuiswagen voor de deur stopten. Hij kondigden meteen aan dat die dag het dak eraf gesloopt zou worden en vroeg ons of we niet beter in de vrachtwagen konden overnachten. Dat was dus een kleine inschattingsfout van onze kant. Nog altijd heel blij met ons nieuwe huis zijn we toen gaan zoeken naar een tijdelijke oplossing voor al onze spullen. Uiteindelijk zijn we langsgegaan bij een goede opslagruimte en hebben we een grote ruimte gehuurd waar we alle meubelen en andere eigendommen tijdelijk in hebben opgeslagen bij de opslag Eindhoven. Slapen kon gelukkig bij mijn ouders, dus dat was ook geen probleem. Het huren van een opslagruimte bleek echt een gouden greep! Het is namelijk helemaal niet duur en we konden zelf kiezen hoe lang we de ruimte nodig hadden.

Verhuizen naar de nieuwe woning

Voor ons duurde het al met al ongeveer vier maanden voordat we in ons huis konden gaan wonen. Tegen die tijd had het huis een nieuw dak en was de fundering gelegd. Wij hebben nog wel heel lang tussen de dozen geleefd. Van te voren hadden we besloten om de opslagruimte aan te houden en de spullen die we niet meteen nodig hadden, daar te laten staan. Dat bleek heel handig te zijn! Nog altijd staan er een aantal dozen met spullen die we niet direct nodig hebben. De opslagruimte is ook heel handig als we het speelgoed van de kinderen op willen gaan slaan.

Altijd een goede prijs

Een groot voordeel van het huren van een mooie ruimte, is de lage prijs. Wij hoeven er gelukkig niet veel voor te laten om een handige opslagruimte te kunnen huren. Hierdoor is het ook geen enkel probleem om de opslag langer aan te houden!