Verf van Sikkens Rubol XD High Gloss

0
483

Heb je bedacht dat er iets in jouw tuin wel een likje verf kan gebruiken? Dan ben je bij de Rubol XD High Gloss verf van Sikkens aan het juiste adres. Na verloop van tijd ben je toch weer uitgekeken op het interieur van jouw tuin of wil je het graag een beetje opvrolijken. Een likje verf over de schutting, de tafel of een nieuwe kleur op de kozijnen doet wonderen. Na een lange dag werken, gezond eten en een bezoek aan de sportschool of sportclub is het heerlijk als jij nog een aantal uurtjes kan genieten in jouw tuin op die mooie zomeravond.

Prachtig resultaat

Door te kiezen voor Sikkens XD Gloss verf verzeker jij jezelf van het beste resultaat. De hoogglanslak zorgt ervoor dat jouw tuin een luxe uitstraling krijgt. Of jij nou de stoelen of de kozijnen wilt omtoveren met deze verf, het zorgt er ongetwijfeld voor dat jouw vrienden allemaal vragen welke verf jij gebruikt hebt om dit resultaat te bereiken! De kwaliteit van zowel de Sikkens XD Gloss hoogglanslak als van de kleur zal jaren niet verslechteren zodat jij extra lang van het resultaat kan genieten!

Duurzaamheid

Je eigen gezondheid is belangrijk en daarom is sporten ook zo van belang. De gezondheid van onze planeet is natuurlijk ook erg belangrijk. Het geweldige aan de Rubol XD High Gloss verf van Sikkens is dat het een bio based product is! Dit betekent dat Sikkens XD Gloss gemaakt is van herwinbare grondstoffen zoals gewassen! Om het extra duurzaam te maken is de verf voorzien van een extreme beschermlaag! Het weer schommelt tegenwoordig alle kanten op. We kunnen strenge winters hebben met een dik pak sneeuw maar daarnaast lijken onze zomers steeds meer op die van de Italianen! Gelukkig is deze verf beschermd tegen de koude, de warme, de droge en de natte weersomstandigheden. Het heeft zelfs een speciale UV bescherming! Dit alles zorgt ervoor dat jij minimaal tien jaar kan genieten van het resultaat zonder kwaliteitsverlies!

Aanschaffen van Rubol XD High Gloss

Heb jij een wat kleinere tuin? Ook dit is geen enkel probleem! De Rubol XD High Gloss verf van Sikkens is in allerlei vormen en maten beschikbaar! Zo kan je bijvoorbeeld een blik kopen van 1 liter maat ook een blik van 10 liter Sikkens XD Gloss. Dit maakt het geschikt voor zowel de kleine als die grote klus. De verf is ook beschikbaar in alle kleuren! Alsof je al niet genoeg keuze stres had. Jij geeft aan wat je wilt en het kan allemaal geregeld worden. Indien jij wat meer besteld wordt het vanaf 50 euro al gratis thuisbezorgd is, wat wel zo fijn is als je al druk genoeg bent. Uitgerekend betaal je ongeveer 3 tot 3,5 euro per m2. Voor die prijs krijg je alle bovenstaande voordelen!