Verzorgende producten voor mannen van Biotherm Homme

Biotherm Homme is een merk dat al bestaat sinds 1985. Sindsdien verkopen ze meerdere verzorgende producten voor mannen, en door de jaren heen zijn ze steeds populairder geworden. Dit komt vooral omdat ze nu veel kennis hebben opgedaan om de juiste producten op de markt te zetten, en ze hebben ook vele onderzoeken uitgevoerd. Ze verkopen meerdere verzorgende producten, zoals gezichtsverzorging, deodorant en douchegel. Biotherm Homme vindt het vooral belangrijk dat mannen ook verzorgende producten gebruiken, omdat hun huid erg lijkt op dat van de vrouwen. Zo kunnen mannen ook te maken krijgen met een droge, of gevoelige huid. Natuurlijk is elke huid anders, en daarom heeft Biotherm Homme meerdere producten op de markt gebracht voor verschillende huidtypes. Wat zijn een aantal van die producten?

Verschillende producten voor verschillende huidtypes

Tussen de producten van Biotherm Homme vind je bijvoorbeeld hydraterende en verfrissende verzorging. Maar er zijn ook producten die speciaal bedoeld zijn voor een complex anti-verouderingsproduct. Het is belangrijk om per product even te lezen waar het voor bedoeld is. Zo zijn er crèmes die speciaal zijn voor een droge huid, en gels die speciaal geproduceerd zijn voor de gecombineerde huid. Als je niet zeker weet welk product van Biotherm Homme je moet aanschaffen voor jouw huid, laat je dan eerst even informeren. Bel het bedrijf even op, of bekijk of het mogelijk is om een gratis sample te ontvangen zodat je het product uit kunt testen. Een ander mooi cosmeticamerk, is Clinique.

Clinique, een fijn cosmeticamerk

Clinique bestaat ook al behoorlijk lang, namelijk sinds 1968. Het is opgericht door Estée Lauder Company, in de bruisende stad New York. Het is het eerste cosmeticamerk dat getest en goedgekeurd is door dermatologen. Clinique verkoopt niet alleen verzorgingsproducten voor de huid, maar ook parfums, make-up en producten voor in de zon. De meeste producten van Clinique zijn getest op allergieën, en ze bevatte geen geurstoffen. Hierdoor zijn de producten van Clinique zeer huidvriendelijk, en zeker geschikt voor iedereen met een gevoelige huid. Wil je een bepaald product van Clinique graag uitproberen, bijvoorbeeld een mascara of een bepaalde crème? Vraag dan ook hiervan een gratis sample aan via de desbetreffende webshop, om te kijken of dit merk bij jouw huid past. De parfums van Clinique zijn echter ook lekker fris, en er zijn naast parfums voor vrouwen ook parfums voor mannen. Welk product ga jij bestellen van Clinique, of van Biotherm Homme?