Wat anders drinken dan normaal?

Ben jij soms ook wel eens toe aan iets nieuws. Iets anders dan je normaal gesproken altijd drinkt. Vind je nieuwe favoriete drankje bij Drankerij. Zij zorgen gegarandeerd voor smaken die je nog nooit geproefd hebt. De Drankerij is een plek om spannende soda’s, boeiende bieren en kick-ass collectie sterk uit te proberen. Ze proberen een einde te maken aan de vrijdagmiddagfietstocht van slijterij naar supermarkt en weer terug om alle ingrediënten bij elkaar te sprokkelen voor een mooie vrijmimbo. Want hier vind je alles bij elkaar voor je favoriete cocktail of mixdrank. Ze hebben naast hun fris, bier en sterk ook glazen, boeken en cocktailtools en inspiratie voor de beste mixcombinaties. 

Drankerij en Dorstlust

Naast de slijterij Drankerij is Drankerij ook beschikbaar als zakelijke partner onder de naam Dorstlust. Zo kunt u uw dranken laten leveren door Dorstlust en zo ook uw klanten laten genieten van heerlijke bijzondere dranken. Bij Dorstlust is een groot assortiment aan dranken zowel alcoholvrij als alcoholrijk. Van de meest klassieke tot de meest bijzondere smaken. Zo vindt u altijd iets wat bij uw smaak past. Zo willen ze graag zorgen voor diversiteit op de drankkaart. 

Kombucha 

Een van de bijzondere frisdranken die ze verkopen is kombucha. Een razend populaire drank die ontstaat uit fermentatie van gezoete thee door azijnbacteriën- en gistculturen. Kombucha kopen bij Drankerij kan daarom ook. Ze verkopen een aantal verschillende merken kombucha: Aard’g, Butcha, Cultcha Kombucha, Kraanvogel Kombucha en YAYA Kombucha. Kombucha staat bekend om zijn goede werking voor de darmflora, wat zorgt voor een betere spijsvertering. Kombucha bevat namelijk een mix van re- en prebiotica, zodat de bacteriën in de darmen zich optimaal kunnen voeden. Verder zit het boordevol antioxidanten en zorgen de micro-organismen in de drank voor het versterken van het immuunsysteem. 

Bier 

Verder verkopen ze ook veel bieren, alcoholvrij bier, Nederlands bier, Blond bier, wilde en zure bieren. Ook het bier komt van verschillende merken. Merken als Bruut, Lowlander, Oedipus en Brouwerij Troost en Eeuwige Jeugd. Het zijn veel merken met een mooi verhaal en gevoel voor smaak. Ouder worden is een gegeven en hoe je blijft dat is een keuze, zo staat Eeuwige Jeugd erin. Oud worden kan je altijd nog, je bent al een superheld en de eeuwige jeugd zit al vanbinnen. Zo hebben ze ook alle bieren vernoemd naar oude scheldnamen van vroeger. Van gleuvenglijder en lellebel tot bullebak en gladjanus. Naast de verschillenden merken bier zijn er ook verschillende types en smaken waaruit gekozen kan worden.