Met Zo Skin Health geef je je huid extra aandacht

We willen allemaal een stralende, gezonde huid. Je huid is natuurlijk het eerste dat mensen zien en dus is je huid erg belangrijk voor de eerste indruk. Maar ook als je, nog steeds, thuis aan het werk bent en eigenlijk de hele dag in je pyjama loopt, moet je goed voor je huid zorgen. Dus is het belangrijk om een goede huidverzorgingsroutine aan te houden. De beste volgorde? Poets 's ochtends eerst je tanden en maak daarna je huid goed schoon met een speciale cleanser, bijvoorbeeld van Zo Skin Health, en dep je huid droog. Wrijf vooral niet, dit kan irritatie veroorzaken.

Gebruik Zo Skin Health iedere dag weer

Het spreekt voor zich dat je heus niet iedere dag een maskertje hoeft te doen en je hoeft ook écht niet iedere dag te scrubben, maar dat wil niet zeggen dat je niet iedere dag goed voor je huid moet zorgen. Je huid gezond houden, zorgt er ook voor dat je jezelf gezond houdt. Dus, maak iedere ochtend en avond je huid goed schoon voor je er dag- dan wel nachtcrème op aanbrengt. Een serum om de kraaienpootjes te bestrijden is wel verstandig om dagelijks te gebruiken, je ziet dan al snel resultaat. Bij Zo Skin Health vind je altijd precies die producten die passen bij jouw huid.

Heb je een moeilijke huid?

Is je huid erg droog of juist heel vet? Heb je een droog gezicht met juist een vette huid op de neus of heb je last van acné? Hoe je huid ook is, Zo Skin Health heeft altijd het perfecte product voor jou. Met de juiste producten breng je je huid tot rust en voorkom je dat er pukkeltjes of mee-eters ontstaan. Je voorkomt dat je droge plekken krijgt die gaan schilferen en je voorkomt glimmen van het vet in de huid. Ook kun je op deze manier poriën verkleinen en kraaienpootjes en beginnende rimpels tegengaan.

Maar er is meer

Je weet het wel, maar je vergeet het steeds weer: je gezicht insmeren met zonnebrandcrème is belangrijk. Je voorkomt niet alleen een verbrande huid, maar ook de opkomst van pigmentvlekjes en zelfs van huidkanker. Als je dat weet, dan is de keuze van het smeren met een beschermende crème snel gemaakt. Kies je, behalve voor een beschermende crème ook nog voor een zonnebril en misschien zelfs een leuke hoed, dan ben je extra goed bezig. Deze maatregelen gelden vooral in de zomer, maar zijn ook de rest van het jaar geen overbodige luxe.