Onmisbaar voor elke man

alan red shirts

De moderne man moet met steeds meer dingen rekening houden, hij moet goed verzorgd zijn, een beetje modieus erbij lopen en natuurlijk lekker ruiken. Gelukkig is dat allemaal niet zo moeilijk om te realiseren, al helemaal niet als je deze simpele maar handige tips opvolgt! En nee, deze blog zal je helaas niet in George Clooney veranderen, maar reken maar dat de dames het zullen merken als jij een beetje aandacht in je uiterlijke verzorging stopt!

Als je haar maar goed zit!

Het maakt niet uit welke soort haar je hebt, of je nou kaal aan het worden bent of juist haar uit je oren groeit, zorg ervoor dat het goed verzorgt wordt. Ga bijvoorbeeld geregeld naar de kapper, bij voorkeur een vaste plek zodat ze je haar goed kunnen leren kennen. Ben je zelf fan van een baard? Bij een goede barbier doen ze zowel je hoofdhaar als baard en wordt je ook nog eens heerlijk in de watten gelegd. Wees tevens niet bang om aan je kapper te vragen naar styleadvies. Een goede kapper weet wat er op het moment trendy is en wat echt bij jou past. Zo zorg je er dus voor dat je haar altijd on point is!

Kleding maakt de man.

Vroeger kwam je wellicht weg met een slonzig t-shirt en een iets te vaak gewassen spijkerbroek, maar tegenwoordig kan dat echt niet meer. Gelukkig hoef je geen fashionista te zijn om er goed gekleed bij te lopen. Zorg ervoor dat de kleding die je koopt goed past en vermijd felle kleuren, prints en designs. Tenzij mode altijd al je passie was kan je dat soort kledingstukken beter overlaten aan de liefhebbers. En niks is zo tijdloos als een goed zittend effen t-shirt. Neem bijvoorbeeld een pak basic Alan Red shirts. Deze zijn van uitstekende kwaliteit en zijn qua prijs prima te behappen, gepaard met een mooie slim fit spijkerbroek en bruine veterlaarzen en je hebt een tijdloze, mannelijke outfit!

Wat ruik ik daar?

Natuurlijk is het vanzelfsprekend dat je goed gedouchte de straat opgaat, maar een hoop mannen vergeten de kracht van een lekker luchtje. Het is een kleine moeite, maar voegt enorm veel toe. Dus breng eens een bezoekje aan een parfumerie. Samen met een verkoper kom je vrijwel altijd uit op een luchtje dat bij jou past. Elke ochtend even een spuitje in de nek en op de polsen( niet teveel!) en binnen no-time sta jij bekend als die lekker ruikende gozer!