Een auto huren via Greenwheels

Als je in een grote stad woont kan het erg lastig zijn om je auto dichtbij huis te parkeren. Je dient de auto dan al snel op een parkeerplaats ver weg van je huis te parkeren. De kans op vandalisme en diefstal neemt daardoor toe. Daarnaast is het ook vervelend om steeds een stuk naar je auto te moeten lopen. Dit zorgt ervoor dat je eerder de fiets pakt en de auto niet vaak meer gebruikt. Als je een auto hebt en deze niet vaak gebruikt, dan is het erg zonde om hier maandelijks geld voor te betalen. Om dat te voorkomen kun je beter gebruik maken van Greenwheels. 

 

Wat maakt Greenwheels uniek?

Bij veel bedrijven is het mogelijk om een auto te huren. Het nadeel is wel dat je deze auto bij een specifieke plek moet ophalen. Daarnaast is het totaal niet flexibel en betaal je voor een hele dag en niet alleen voor de gereden kilometers. Greenwheels pakt dit anders aan. Zij hebben in diverse grote steden een groot aantal auto’s staan. Als je een Greenwheels abonnement hebt, kun je wanneer je maar wilt een auto pakken. Je betaalt hierbij bijna alleen maar voor de gereden kilometers en de hoeveelheid uur dat je de auto gebruikt. 

 

Wat zijn de kosten per kilometer en uur?

Het is logisch dat je benieuwd bent naar de kosten van een auto huren van Greenwheels. De kosten hangen af van het soort pakket dat je neemt. Als je van plan bent om niet vaak gebruik te maken van een auto van Greenwheels dan betaal je hier 0 euro per maand voor. De kosten per uur zijn dan 6 euro en je betaalt dan 34 cent per gereden kilometer. Hetgeen dat je hiervoor wel nodig hebt is de auto app

 

Als je de auto elke week een keer wilt gebruiken voor een wat grotere afstand, dan kun je kiezen voor een pakket die goedkoper is per gereden kilometer en uur. Om van dit voordeel te profiteren dien je wel maandelijks 10 euro te betalen. De kosten per uur zijn in dat geval 4 euro en per kilometer 29 cent. 

 

Het laatste pakket waarvoor je kunt kiezen kost 25 euro. Bij dit pakket betaal je maar 24 cent per kilometer en 3 euro per uur. Dit pakket is vooral aan te raden als je wekelijks meerdere keren gebruik maakt van de auto. Erg veel mensen kiezen voor dit pakket omdat het erg fijn is om een auto te kunnen pakken wanneer je deze nodig hebt. Zo is het alleen al fijn om je boodschappen ermee te doen.