Een familie vakantie naar Texas.

Mijn familie is helemaal gek van Texas, een omgeving in Amerika. Als klein kind ben ik al meerdere keren naar Amerika afgereisd om daar een aantal weken als een echte cowboy te leven. We verplaatste ons per paard, we deden er zelfs boodschappen mee en gingen op die manier naar restaurants. Het gevoel van vrijheid hebben we op die manier zeker beleefd.

 

 

Een vakantie voor nieuwe herinneringen

Een aantal jaar geleden heb ik het ouderlijk huis verlaten en ben ik samen gaan wonen. Dit was een grote verandering voor mijn ouders, zeker nu het huis gelijk “leeg” is. Als enig kind word je uiteraard erg verwend. Nu, na al 8 jaar niet meer af te zijn gevlogen naar Amerika, heeft mijn vader mij en mijn inmiddels man uitgenodigd voor een trip naar Texas. Heel erg gaaf! Direct dook ik het internet op, opzoek naar de meest geweldige outfits voor deze vakantie, een vakantie die volgens mijn vader weer nieuwe herinneringen zal opleveren.
Al snel vond ik geweldige cowboy laarsjes online, van het merk Sendra. De cowboy boots van Sendra zijn gemaakt van duurzaam leer, iets wat mij echt aanspreekt. Daarnaast staat er een uitgebreide beschrijving hoe je de Sendra boots het beste kunt onderhouden, wel erg fijn aangezien ik daar altijd erg slecht in ben.

 

 

Gun ik het mijzelf wel?

De twijfel sloeg toe, de Sendra laarzen zijn niet bepaald goedkoop maar wel zo gaaf en ze gaan super lang mee! Waarom zou ik het mijzelf dan niet gunnen zou je denken. Na een kort overleg met mijn man besloot ik ze toch te bestellen, ik ging voor de groene Sendra. Groen is namelijk echt een kleur wat je niet vaak ziet en toch bij heel erg veel kleuren in je outfit past! Ik zag mijn outfit al helemaal voor mij. Een korte spijkerbroek met een rood geruit overhemd en dan de groene sendra’s er onder.
Na een aantal dagen te popelen tot de deurbel ging, kwam de vaste postbezorger mijn pakket met de laarzen brengen. Zo blij als een kind trok ik mijn sportschoenen uit en paste ik direct mijn nieuwe laarzen. Als gegoten sloten ze om mijn voeten, het eerste dansje werd gelijk gewaagd. Zelf een social media post was het gevolg, ik moest en zou iedereen laten weten dat ik mijzelf dit heb gegund. De reis is over een aantal weken gepland en naast de outfits hebben we nog genoeg dingen die voorbereid moeten worden. We tellen de dagen af!