Een vakantie boeken omdat je er aan toe bent.

Of het nu om een vakantie nog gaat voor dit jaar, of alvast aan het kijken bent voor volgend jaar. Het is altijd erg fijn om een leuk vooruitzicht te hebben, en in dit geval is dat natuurlijk een vakantie. Nou hoeft het niet altijd een grote vakantie te zijn, maar je kan er ook voor kiezen om een weekendje, of misschien wel een midweek, even er tussen uit te gaan. Het is altijd fijn om ergens naar uit te kijken. Dus je hebt geen excuus meer nodig om een vakantie, of tripje, te boeken.

Maar waar ga je dan naar toe?

Het is soms even denken, en soms weet je het gelijk, maar waar ga je eigenlijk naar toe? Zo heb je mensen die zoeken naar tickets Turkije en sommige tickets Spanje en je hebt ook nog mensen die voor een verre reis gaan en dus zoeken op tickets Indonesië. Soms heb je een vast stekkie waar je elk jaar naar terug gaat, want dat voelt gewoon goed en vertrouwd. En soms wil je ook iets totaal niets uit proberen. Dan is dat natuurlijk helemaal aan jezelf waar je voor kiest. Zelf maak ik het liefst verre reizen, maar dat is voor iedereen anders. Want wanneer ik een tripje boek, dan is Spanje vaak mijn favoriet. Want Spanje is gewoon geweldig. Tenminste dat vind ik. Maar je hebt ook andere mooie en vooral ook leuke plekken om te ontdekken. Zo heeft Italië of Portugal ook hele mooie plekken om te bezoeken. 

Gelijk boeken of nog even wachten?

Ben jij iemand die gelijk boekt bij het geen wat je ziet en bevalt, of wacht jij liever en ga je een paar dagen op zoektocht om iets leuks te ontdekken? Daar is iedereen natuurlijk verschillend in. Vaak ben ik wel iemand die gelijk boekt als ik iets zie wat bevalt en er leuk uit ziet. Maar wanneer ik bijvoorbeeld een langere tijd op een plek zit, dan wil ik vaak nog wel even verder kijken. Want als ik ergens maar 2 of 3 nachten zit, dan maakt het niet zoveel uit. Maar als je ergens verblijft waar je 2 weken of langer zit, ja dan wil je natuurlijk wel dat het goed zit en dan ga je langer op zoek naar het ideale plekje om te verblijven. 

Waar let jij allemaal op wanneer je een vakantie gaat boeken?