gefrustreerd door mijn bh maat

Er bestaan altijd uitzonderingen op de regel, al voelt het soms alsof dit verboden lijkt te zijn. Zo was ik laatst in een lingeriewinkel waar zij ook een grote maten bh verkopen. Echter hielden ze hier alleen maar rekening met de cup maat en niet met de omvang. Mijn omvang is namelijk wel minimaal 90 centimeter en mijn cup maat zelf is niet groter dan een C. De vrouwen in de winkel waren erg verbaasd dat ik een grote omvang wilde hebben, die hadden zij ook niet in het assortiment.

 

 

Gefrustreerd en vooral teleurgesteld

Ik weet van mijzelf dat ik niet de dunste ben, echter heb ik daar absoluut geen problemen mij. Naast mij zijn er nog zat andere vrouwen die voller zijn dan de gemiddelde Nederlander. Het is daarom absurd dat de grote maten bh’s maar tot een omvang van 85 gaan. Die kan ik wel dragen, echter heb ik dan na een uur striemen in mijn zij staan en kruipt de bh omhoog. Hier ga ik dus niet meer mijn geld aan uitgeven. Op internet ging ik maar eens op zoek bij forums of ik echt de enige ben met dit probleem of dat er nog veel meer dames tegen dit probleem aan lopen. Het resultaat was dus ook wel snel duidelijk, ik ben absoluut niet de enige. Het is daarom ook erg gek dat grote lingeriewinkels hier geen aparte afdeling voor hebben, of überhaupt deze maat niet in het assortiment hebben opgenomen. Als je niet onzeker bent over je lichaam, word je het wel in dit soort winkels. Grote maten bh’s in je winkel presenteren lijkt mij juist een goede promotie. Dit zie ik blijkbaar verkeerd.

 

 

 

Goede tips op het forum

Op de gok genomen denk ik dat zo’n 50 vrouwen in het forum hadden geschreven dat zij dit probleem hadden. Buiten het klagen en het afreageren van frustratie om, werden er ook hele goede tips gedeeld onderling. Zo was er iemand die zij nooit meer naar de winkels te gaan maar tegenwoordig alleen nog maar grote maten bh’s online te bestellen. Hier hebben zij namelijk wel de maten die je nodig hebt en daarbij is de kwaliteit ook nog eens beter dan bij die grote lingeriewinkels. Al snel besloot ik eens op de gedeelde websites te kijken en ja hoor, een wereld ging voor mij open. Allemaal leuke bh’s in maten die ik wel gewoon pas. Conclusie, ik ga ook echt niet meer naar de winkels en bestel ze gewoon gemakkelijk online. Ik wil niet continu teleurgesteld worden en gefrustreerd naar huis gaan.