Het winterseizoen is in zicht!

We moeten er nu toch echt aan geloven, we zitten alweer bijna in oktober en zullen we de zomer dan nu echt achter ons moeten laten. Er zijn, ondanks de maatregelen, erg mooie dagen geweest in Nederland waar we met iedereen van hebben kunnen genieten. Nu richten we ons weer volledig op school en werk, waar we langzamerhand richting het laatste kwartaal van 2020 zullen gaan. Dit betekent dat er erg veel zal gaan veranderen. Niet alleen op school of werk, ook in de mode! een nieuw seizoen betekent natuurlijk ook weer nieuwe kleding. De zomersale is nu ook wel tot zijn einde gekomen, dus gaan we ons nu vooral richten op de wintercollectie. In dit blog vertellen we je er graag meer over!

Wintercollectie 2020

Deze wintercollectie zijn er weer een aantal trends die we het gehele winterseizoen terug zullen zien. De modetrends van 2020 .lijken een beetje op die van vorig jaar, maar is er ook verandering te zien. De stoffen jassen voor heren zijn ook dit jaar weer overal te verkrijgen en dus erg populair, evenals de coltruien. Waar vorig jaar vooral de dunne coltruien met standaard kleuren populair waren, is er nu juist erg veel variatie te vinden in de coltruien. Zo zijn er in deze collectie coltruien te verkrijgen met een print, een patroon in de stof of is er gebruik gemaakt van speciale stoffen bij een aantal coltruien. Een echte trend dus!

Ook op het gebied van winterjassen is er weer erg veel te vinden. Een Airforce jas of een jas van Goorin Bros doet het natuurlijk altijd goed. Zo zijn namelijk de parka jassen weer erg populair, waar we dit jaar dan ook erg veel van zullen zien!

Het aanschaffen van een nieuwe winterjas

Wanneer je een nieuwe winterjas wilt aanschaffen, is ook hierin erg veel mogelijk. Je zou bijvoorbeeld kunnen kiezen voor een wollen ajs, een gewatteerde jas, een stoffen lapjas, of juist een parka! Vooral de parka’s zijn dit jaar erg populair. De parka jassen zijn namelijk voor iedere gelegenheid te dragen en zijn zowel zakelijk als casual. Er bevinden zich zakken op borsthoogte, zodat je altijd, in een juiste houding, warme handen zult hebben!

Wanneer je op zoek bent naar een parka, is het zeker aan te raden om eens te kijken naar Goorin Bros of een Airforce jas. De prijs voor deze jassen is wel iets hoger, maar is dit het zeker waard. De jassen kunnen wel tot zo’n vijf jaar meegaan, waardoor een Airforce jas of een jas van Goorin Bros achteraf goedkoper is wanneer je kijkt naar de levensduur van de jas. Neem snel eens een kijkje, kies voor een jas die jij mooi vindt en ga goed voorbereid het winterseizoen in!