Investeren in blockchain? Dit zijn de mogelijkheden!

Ben jij benieuwd waar je allemaal in kunt gaan investeren als het aankomt op het investeren in blockchain? Dan ben je hier aan het juiste adres. We zullen hieronder namelijk kort stilstaan bij een drietal mogelijkheden die jij kunt gaan gebruiken om te gaan investeren in blockchain. Let wel op, het investeren in deze opties kan gepaard gaan met het verliezen van geld en daarom is het advies om dit altijd te doen met geld dat je kunt missen. Hulp nodig? Schakel dan een specialist in zodat je een goede keuze zult gaan maken.

Investeren in NFT’s

NFT’s ook wel Non-fungible tokens genoemd, is een vorm van blockchain waarbij je een afbeelding koopt. Als je deze afbeelding koopt, krijg jij een token op je naam wat aangeeft dat jij de eigenaar bent van die specifieke afbeelding. Deze NFT crypto is een opkomende trend waarbij de prijs voornamelijk gebaseerd wordt op basis van vraag en aanbod. Het is om deze reden altijd aan te raden om goed hiernaar te kijken. Een mooi voorbeeld is bijvoorbeeld de Bored Ape Yacht Club. Dit is een NFT collectie die in het begin gekocht kon worden voor zo’n 10.000 euro terwijl de huidige waarde over de 200.000 ligt. Kortom, zeker de moeite waard om hiernaar te kijken.

Het investeren in cryptocurrencies

Het investeren in crypto's is wellicht de bekendste en oorspronkelijke methode als je wilt gaan beleggen in blockchain. Hierbij is het wel goed om rekening te houden met de prijs en waar het potentieel naar toe kan gaan. Zoek bijvoorbeeld eens op Ethereum verwachting en kijk wat diverse professionals voorspellen als het gaat om de prijs van Ethereum. Op basis hiervan kun jij bepalen of je een gedeelte van je geld wilt gaan investeren in deze munteenheid. Wist je dat er naast Ethereum enorm veel mogelijkheden zijn om in te gaan investeren? Hierbij is het wel aan te raden om alleen te gaan investeren in munten die enorm groeien.

Maandelijks laten beleggen door een professional

Tot slot is er nog een andere mogelijkheid, namelijk het investeren van geld door een professional. Hierbij zul je over het algemeen wel wat kosten moeten afdragen, maar dat is geen probleem. Door hieraan mee te doen, zul je over het algemeen betere rendementen ontvangen dan dat je zelf aan de slag gaat. De reden hiervoor is dat de specialisten namelijk precies weten wat ze doen en weloverwogen en goede beslissingen zullen maken. Benieuwd naar dergelijke partijen? Begin met een klein bedrag en ondervindt de vele voordelen die ze kunnen bieden.