New in: de nieuwste trends voor mannen

Veel mensen (voornamelijk vrouwen) zijn in de veronderstelling dat mannen niet zo veel geven om hun kleding. Ja, het moet mooi zijn en soms een merk. Maar dat mannen trends in de gaten houden denken de meeste mensen niet. Toch zijn er ook genoeg mannen die wél graag meegaan met de trends en daarom heb ik deze blog geschreven. In deze blog vertel ik jullie de mannen trends voor de herfst/winter van 2020. Dus de trends die op de catwalk zijn gespot en je absoluut gaat zien bij alle ‘trendy’ mannelijke BN’ers en infuencers. 

Trend 1: volume

De eerste trend die we aankomende herfst en winter zullen gaan zien is volume! Net als bij de vrouwen zal volume in voornamelijk bij de schouders te zien zijn. Dus mannen: Als je jasje of blazer bij de schouders iets ruim zit, schrik niet. Dat is dus de trend! En denk niet dat je deze trend niet classy kan dragen, want dat kan makkelijk. Als je zorgt dat de rest van je outfit er chic en netjes uitziet komt het helemaal goed. Dus een paar mooie leren schoenen eronder en een nette pantalon maken het helemaal af! 

Trend 2: de bodywarmer

De tweede trend die terug komt van weggeweest, is de bodywarmer! Weet je nog, die rare jas zonder mouwen die je droeg toen je 10 was met buitenspelen. Haha! Maar een bodywarmer kan je absoluut heel hip dragen, en hij is ook nog eens super functioneel. Het is namelijk een perfecte middenweg tussen een winterjas (die in de herfst nog veel te warm is) en je zomerjackje (waarin je het waarschijnlijk net te fris hebt). Draag hem met een mooie trui eronder en coole sneakers zodat je geen ‘nerdy’ effect creëert. 

Trend 3: urban, stoer en sportief

Tot slot komen urban, stoere en sportieve outfits weer helemaal terug. Niet elke outfit hoeft dus netjes en chic te zijn, maar juist een rauw randje wordt de nieuwe trend. Hierbij moet je denken aan sportieve biezen en leger achtige jasjes, met een extreem ‘outdoor’ gevoel. Deze outfits maak je vooral echt af met een vette mannen zonnenbril. Op die manier kan iedereen zien dat je niet echt op legerkamp gaat, maar dat je gewoon de trend volgt. Bij Charlie Temple heb je bijvoorbeeld heel veel modellen hippe zonnebrillen, die ook nog eens van goede kwaliteit zijn. Dus goede glazen met een goede UV-filter erin, wat erg belangrijk is om je ogen te beschermen tegen de zon. Kijk maar eens op hun website: Ze hebben super veel keuze!