Kies voor een heerlijke travelstof jumpsuit!

Naast het feit dat het belangrijk is dat kleding er mooi uitziet is het ook heel erg belangrijk dat de kleding lekker zit. Met de travelstof jumpsuit heb je het allebei in één. Normaal gesproken zijn jumpsuits al een van de meest comfortabele kleding stukken die je kunt bedenken. Alleen doordat deze jumpsuit gemaakt is van travelstof zal deze nog lekkerder zitten. Travelstof is een combinatie van polyamide en elastaan. Doordat deze stof heel erg comfortabel zit is het ook een ideaal kleding stuk om tijdens het reizen te dragen. Vandaar natuurlijk ook de naam travelstof. Maar dat deze stof de naam travelstof gekregen heeft betekend dat natuurlijk niet dat je dze jumpsuits alleen maar aan kan doen wanneer je gaat reizen. Het leuke van een jumpsuit is juist dat dit kledingstuk naar heel erg veel verschillende gelegenheden aan kunt doen. Wanneer gezellig een avondje op stap gaat met vriendinnen of wanneer je naar een bruiloft gaat. Het is allemaal mogelijk met de travelstof jumpsuit.

Een mooie jurk

Naast de travelstof jumpsuit kun je ook kiezen voor een zwarte jurk travelstof. Zoals eerder in dit artikel al is uitgelegd is travelstof een enorm comfortabele stof. Met een zwarte jurk gemaakt van travelstof heb een hele mooie jurk die ook nog eens onwijs comfortabel zit. Wanneer je een jurk draagt van een andere stof wil je aan het einde van dag graag overschakelen naar een comfortabelere outfit. Met een de zwarte jurk travelstof zal dit echter helemaal niet het geval zijn. Wanneer je thuiskomt van een dag werken zul je hoogstwaarschijnlijk vergeten dat je de kleren aan hebt dit je de hele dag al aan hebt. Deze jurken zijn in een aantal verschillende uitvoeringen te verkrijgen. Het verschil tussen de jurken zit hem voornamelijk in de pasvorm en de details die terug te vinden zijn op de jurk. Ter inspiratie zou je altijd even op internet kunnen kijken.  

Meer informatie over travelstof

De travelstof jumpsuit en de zwarte jurk travelstof zitten dus zo onwijs lekker omdat ze gemaakt zijn van travelstof. Alleen misschien is het voor jou nog niet helemaal duidelijk wat travelstof precies is. Je hebt al eerder kunnen lezen dat het een combinatie is van polyamide en elastaan. Maar daarnaast werkt deze stof ook nog eens uv werend. Een ander heel erg groot voordeel van deze stof is dat het heel erg duurzaam is. Wanneer je dus kiest voor een zwarte jurk travelstof of voor een travelstof jumpsuit draag je tegelijkertijd ook nog eens bij aan een betere wereld. Mocht het nou zo zijn dat de kledingstukken een keer vies worden maak je dan zeker geen zorgen. Travelstof is namelijk heel erg makkelijk wasbaar. Bijna als het vuil is er wel uit te krijgen.